Om oss

Insig AB är ett växande fastighets­bolag med huvudkontor i Malmö. Vårt fastighets­bestånd och nyproduktions­projekt är geografiskt koncentrerat till Skåne med omnejd och utgörs främst av bostäder med inslag av kommersiella lokaler. Vi som arbetar på Insig har många års erfarenhet från fastighets­branschen och i synnerhet på den skånska marknaden. Vi arbetar med en proaktiv förvaltning med riktade investeringar mot drift-, miljö- och energi­optimering i kombination med en kreativ utvecklings­strategi för att skapa optimala mervärden och ett mer trivsamt boende för våra hyresgäster.

Partners och ledning

Stefan Olsson, CEO

Stefan Olsson

CEO/Partner

Stefan har varit verksam i fastighetsbranschen sedan 2012 och var fastighetschef på Signatur Fastigheter med ansvar för det befintliga fastighetsbeståndets förvaltning och utveckling samt nyproduktion. Efter att bolagets såldes till Trianon under hösten 2021 så fick Stefan rollen som Fastighetsutvecklings- & energichef i den nya organisationen.   

Dan Astren, partner

Dan Astrén

Partner

Fastighetsentreprenör sedan 2002. Startade, efter avyttring av egna hyresfastigheter, Svenska Investeringsgruppen 2007 med internationellt fastighetsfokus. Grundade sedermera Signatur Fastigheter 2014 med inriktning mot bostäder och samhällsfastigheter i södra Sverige. Bolaget togs till börsen 2019. Dan arbetade fram till och med 2021 som VD i Signatur Fastigheter.

Tomas Magnusson, partner

Tomas Magnusson

Partner

I fastighetsbranschen sedan 2008, då som fastighetsmäklare. Efter eget uppbyggt fastighetsbolag och ett antal fastighetsprojekt startade Tomas 2014 tillsammans med Dan Astrén fastighetsbolaget Signatur Fastigheter, vilket börsintroducerades 2019 och därefter såldes i sin helhet hösten 2021. Tomas hanterade transaktionerna och drev bolaget tillsammans med Dan.

Teknisk förvaltning

Lassa Magnusson, ansvarig teknisk förvaltning

Lasse Magnusson

Ansvarig Teknisk förvaltning

Lasse är utbildad murare och plattsättare. Han har även arbetat som snickare i byggbranschen i ett antal år. Lasse sadlade om till fastighetsbranschen och har under de senare åren varit ansvarig för den tekniska förvaltningen med ett team av fastighetsskötare under sig på Signatur Fastigheter.